به گزارش همشهریآنلاین به نقل از جماران، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز چهارشنبه اعلام کرد که دادههای فعلی ضرورت تزریق دوزهای تقویتی واکسن کرونا را نشان نمیدهند و باید قبل از آغاز تزریق دوز تقویتی در کشورهای ثروتمند، بیشتر افراد آسیبپذیر در جهان کاملا واکسینه شوند.
این در حالی است که برخی از کشورهای جهان تزریق دوز تقویتی را آغاز کردهاند و دولت آمریکا نیز قصد دارد این کار را از ۲۰ سپتامبر آغاز کند.
سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد WHO گفت که برای تزریق دوز تقویتی نیاز به انجام تحقیقات بیشتری است.
بروس آیلوارد مشاور ارشد WHO هم گفت که واکسن به اندازه کافی در جهان وجود دارد اما این واکسنها در جای درست مصرف نمیشوند.
آغاز تزریق دوز سوم واکسن آمریکاییها از ماه آینده
مقامهای بهداشتی و کارشناسان پزشکی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه مشترکی اعلام کردند که دوزهای تقویتی واکسن کرونا در پاییز امسال منوط به مجوز سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) و تایید مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) تزریق میشود.
مقامهای بهداشتی آمریکا شامل مدیر CDC و رئیس موقت FDA در این بیانیه اعلام کردند: ما برای تزریق دوزهای تقویتی به همه آمریکاییها از تاریخ ۲۰ سپتامبر آماده هستیم و دوز تقویتی به افرادی که دستکم ۸ ماه از تزریق دوز دوم واکسن آنها گذشته باشد، تزریق خواهد شد. احتمالا افراد کاملا واکسینهشده در اوایل برنامه واکسیناسیون کرونا در آمریکا شامل کادر بهداشت و درمان، ساکنان خانههای سالمندان و دیگر افراد مسن در اولویت دریافت دوز تقویتی خواهند بود.
بحرین و امارات نیز خود را برای تزریق دوز سوم واکسن آماده میکنند
سیانان گزارش داده است که امارات متحده عربی روز سهشنبه اعلام کرد که ممکن است یک دوز بوستر (دوز یادآور) واکسن کرونای چینی سینوفارم را دستکم شش ماه پس از تزریق دو دوز اولیه این واکسن تزریق کند. اولویت تزریق دوز بوستر هم با افراد بالای ۶۰ سال یا افراد مبتلا به بیماریهای مزمن خواهد بود.
بحرین دیگر کشور خلیج فارس نیز تصمیم مشابهی گرفته است.
اکوادور دوز سوم واکسن کرونا را به افراد دارای نقص ایمنی تزریق میکند
وزیر بهداشت اکوادور روز سهشنبه گفت که این کشور دوز سوم واکسن کرونا را به افراد دارای سیستمهای ایمنی ضعیف تزریق خواهد کرد و همچنین بررسی خواهد کرد که آیا تزریق دوز سوم واکسن کرونا به سایر مردم لزومی دارد یا خیر.
اکوادور تاکنون از واکسنهای فایزر ـ بیونتک، آسترازنکا و سینووک در برنامه واکسیناسیون کرونای خود استفاده کرده است.
تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا در ابوظبی آغاز شد
ابوظبی دوزهای تقویتی واکسن کرونا را برای افرادی که دستکم شش ماه از واکسیناسیون اولیه آنها گذشته است، در دسترس قرار داد.
دفتر رسانهای ابوظبی روز سهشنبه اعلام کرد که دوزهای تقویتی واکسنهای فایزر و سینوفارم در بیش از ۱۰۰ مرکز در این شهر برای شهروندان و ساکنان در دسترس قرار گرفته است.
امارات متحده عربی که ابوظبی پایتخت آن است، یکی از سریعترین برنامههای واکسیناسیون کرونا را در جهان دارد و تاکنون ۷۳ درصد از جمعیت حدوداً ۱۰ میلیون نفری آن کاملا واکسینه شدهاند.
نظر شما